Moswanden

Art Rosana maakt moswanden op maat. Je krijgt een wand zoals jij dat wilt; bijvoorbeeld met verlichting of een logo erin verwerkt, of juist naturel. Ons mos wordt handmatig schoongemaakt en bevestigd, en is in vele kleuren verkrijgbaar.

Vind jij een moswand te groot? Art Rosana maakt allerlei objecten en wanddecoratie van mos op maat. Denk aan moscirkels, mospanelen, mosletters, moslogo’s, moslandkaarten, mosschilderijen en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk voor voorbeelden en inspiratie eens in onze galerij.  

Het mos dat wij gebruiken is een prachtig natuurproduct, dat duurzaam verbouwd en gerooid is, dus 100 % natuurlijk. Groen heeft op iedereen een kalmerende werking en is rustgevend. Verder heeft mos zoveel voordelen, dat we de belangrijkste op een rijtje hebben gezet.

Ben je geen fan van mos, maar wil je wel wat groens aan de muur? Dan is een junglewand of greenwall zo door ons geplaatst. En om lege hoekjes of een balie op te fleuren, verkopen wij kunstplanten van geweldige kwaliteit. Ook is het mogelijk een bloesemboom of zijdebloemstuk op maat bij ons te bestellen.

Voordelen mos